Beleef een leuke en leerzame dag met een make-up workshop in Rotterdam

Als je beschikt over een eigen bedrijf, wil je dat je werknemers er verzorgd en representatief uitzien. Zij zijn het gezicht van de organisatie. Met onze make-up cursus kun je jouw medewerkers in Rotterdam en daarbuiten trainen. VisagieWorkshops.nl maakt een training op maat voor alle medewerkers. De beste professionele visagistes brengen hun technieken en kundigheid enthousiast over op je personeel. Wil je meer dan enkel een make-up workshop voor jouw personeel in Rotterdam? Speciaal voor de hospitality branche heeft VisagieWorkshops meerdere cursussen ontwikkeld die in gaan op haarstyling, kledingadvies en het snel aanbrengen van make-up. Bovenstaande workshops zijn onder andere geschikt voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of vriendendag en uiteraard nog veel meer.

Kies voor een make-up cursus of een andere workshop in Rotterdam!

Kies uit meerdere workshops en cursussen bij VisagieWorkshops. Zo kies je voor een make-up workshop of cursus in de omgeving Rotterdam. In het uitgebreide assortiment van de specialist vind je altijd wat je zoekt. Bekijk snel het aanbod! Wil jij meedoen aan de laatste trends? Kies dan voor de make-up cursus met shapen en contouren. Ga je binnenkort trouwen? Leer tijdens een workshop Bruidsmake-up in Rotterdam hoe jij je make-up doet voor de grote dag. Tijdens een workshop Arabische Oogmake-up leg je prachtig de nadruk op de ogen, terwijl je veel met kleuren speelt. Kortom: bij VisagieWorkshops.nl raak je niet uitgeleerd! ‘Looking good, feeling good’ tijdens deze make-up workshop in bijvoorbeeld Rotterdam

‘Looking good, feeling good’ tijdens deze make-up workshop in bijvoorbeeld Rotterdam

Staat er binnenkort een feest op de planning? Ga dan voor iets originelers dan een dansavond of een themafeest. Ga voor het ‘Looking Good-event’, een make-up cursus die je in onder andere Rotterdam kan laten plaatsvinden. Tijdens dit event staat een team van beautyexperts klaar om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Hoe? VisagieWorkshops biedt onder andere haarstyling, advies, nagels lakken en stoelmassages aan. Ook voor tijdelijke tatoeages en styling- en kleuradvies kunnen alle deelnemers terecht tijdens deze make-up workshop in Rotterdam! Tip: organiseer het event als een teambuildingmoment voor je medewerkers. Zo leer je elkaar goed kennen op een hele andere manier.