Technologie Management
Image default
Aanbiedingen

De beste raamdecoratie om de uv-straling tegen te houden!

Iedereen weet hoe essentieel het is om je huid tegen zonnestralen te beschermen als je naar buiten gaat. Zonnecrème aanbrengen en een jurk met volle mouwen dragen zijn de beste manieren om veilig te zijn tegen zonneschade. Maar hoe zit het met bescherming binnenshuis? Doe je hetzelfde? Er zijn velen die geloven dat binnenshuis blijven geen gezondheidsproblemen zal veroorzaken. Helaas is dat niet waar, want de ultraviolette stralen van de zon kunnen je kamer binnendringen via de deuren en ramen. Er zijn twee soorten UV stralen die je huid het meest aantasten – UVA en UVB.

Van al deze soorten zijn UV blokkerende rolgordijnen een van de meest effectieve en veelzijdige manieren om van alle problemen af te komen, en ze bieden ook nog extra voordelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, maar de juiste kiezen kan lastig zijn.

Zonlicht is de belangrijkste bron van UV stralen, maar dat betekent niet dat je de zon helemaal moet mijden. Natuurlijk licht is belangrijk voor een goede gezondheid. Om deze feiten in evenwicht te brengen zijn UV-jaloezieën gemaakt om je blootstelling aan de schadelijke stralen te beperken en tegelijk de natuurlijke frisheid in je huis toe te laten. Hieronder vind je de beste raamontwerpen die aan al je criteria voldoen en tegelijk je huis een unieke en verfijnde uitstraling geven.

Rolgordijnen

Bescherm je tegen overvloedig zonlicht terwijl je uitzicht op buiten blijft houden! Pas aan en kies uit een bereik van 1% tot 15% in openheid. Bestel stalen om te zien wat voor jou het beste werkt.

Plisségordijnen

UV-bescherming is essentieel in elk seizoen – Het maakt niet uit of het buiten fris is, of bewolkt, of heet. Met het veranderende klimaat ligt het voor de hand dat je de raambekleding niet verandert, want het is een eenmalige investering. Koop een bekleding die je een leven lang bij je zal hebben. Plisségordijnen zijn zo’n raamdecoratie omdat ze het hele jaar door efficiënt werken. Deze zonweringen bieden niet alleen volledige UV-bescherming, maar zorgen ook voor een comfortabele binnen ambiance en bieden volledige privacy. Als je het juiste stoffen materiaal kiest, blokkeer je tot 99% van de schadelijke ultraviolette stralen van de zon.

https://www.raamdecoratie.com