Een BHV cursus wordt bij de specialist altijd gegeven door ervaren instructeurs

U heeft een eigen bedrijf, maar momenteel is er niemand in dienst die een BHV cursus heeft gevolgd. Of misschien is uw bedrijf gegroeid en u heeft meerdere BHV’ers nodig. In beide gevallen wilt u dat uw medewerkers een BHV diploma behalen. Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Tijdens een BHV cursus leert u meer dan alleen Eerste Hulp verlenen

Het is verplicht om een BHV’er op de werkvloer te hebben. Daarnaast geeft het alleen u maar ook uw werknemers een gevoel van veiligheid. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Een BHV cursus op maat volgt u bij de specialist

Heeft u een bedrijf dat werkt met gevaarlijke chemische stoffen? Gebruiken uw werknemers grote machines of heeft u veel klanten over de vloer? Elk bedrijf is anders en daarom is het raadzaam om een BHV cursus te volgen die past bij uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.