Ga voor gemak door te kiezen voor een busreis

Wat wordt uw volgende vakantie? Gaat u naar Spanje, Italië of een ander land in Europa? Veel mensen denken direct aan het reizen met een vliegtuig, maar wist u dat er ook andere manieren zijn om nóg meer onstpannen op reis te gaan? Waarom gaat u niet met de bus op vakantie? Busreizen worden vaak vergeten, maar zijn ideaal wanneer u binnen Europa reist. Als u een busreis boekt bij Busreizen Maaskant, bent u verzekerd van een comfortabele reis met prachtig uitzicht. U wordt opgehaald op de gewenste tijd, bij de dichtstbijzijnde plaats. Geen wachtrijen, de bus rijdt altijd. Zo komt u echt uitgerust aan op uw bestemming.

Kies voor de busreis die bij u past: een dagtocht of een rondreis

Met een unieke busreis ervaart u het land waarnaar u op reis gaat op een totaal andere manier. U heeft veel mooiere uitzichten dan met het vliegtuig en door de geregelde stops ziet u ook nog eens meer van de landen waar u doorheen rijdt. Reis per touringcar bijvoorbeeld naar Texel, bekijk een theatershow met een groep, ga naar een concert van André Rieu of kies een van de vele andere opties die deze specialist u aanbiedt. Liever met de bus op vakantie? Dat is ook mogelijk. Er worden regelmatig busreizen georganiseerd binnen Europa. Kies bijvoorbeeld voor een 8-daagse busreis naar Italië of bezoek Hongarije en Wenen! Heeft u zelf een goed idee? Dan huurt u eenvoudig zelf een touringcar met chauffeur(s).

Een busreis is een veilige vorm van vervoer

Veel mensen vertellen u dat het vliegtuig het meest veilige voertuig is om mee te reizen, maar wist u dat reizen met de bus ook erg veilig is? Tijdens een busreis van Busreizen Maaskant staan veiligheid en gemak voorop. U neemt plaats in een van de comfortabele stoelen en laat met een gerust hart al uw zorgen achter. Alles wordt voor u geregeld. Afhankelijk van de gehele reisduur wordt er om de twee uur gestopt, zodat u lekker uw benen kan strekken. Iedere bus is uitgerust met een toilet en een koffiebar. Maar uiteraard zijn de stoelen ook comfortabel genoeg om lekker in weg te zakken en te slapen. Lukt slapen niet? Met de bus op vakantie is de uitgelezen kans om van het prachtige uitzicht te genieten of een boekje te lezen.