Geef het jawoord op een prachtige trouwlocatie in Schiedam

Als u gaat trouwen moet alles perfect zijn. Zo ook de prachtige trouwlocatie in bijvoorbeeld Schiedam. Dit is een historisch pand met veel karakter en geschiedenis. Een originele en mooie plek om het jawoord te geven. Het pand ademt sfeer en stijl en is de perfecte basis voor een onvergetelijk trouwfeest. De feestlocatie is gelegen in de regio Vlaardingen aan de rand van het stadscentrum van Schiedam, met volop gratis parkeergelegenheid. Het gebouw beschikt over drie schakelbare ruimtes en biedt hiermee ruimte voor 275 personen. Hoppe Schiedam biedt diverse arrangementen die trouwen in Schiedam tot een onvergetelijk feest maken. Uiteraard staan uw wensen centraal. Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Ook dat is geen probleem.  

Perfect verzorgde bruiloft op trouwlocatie in Schiedam

Voor een prachtige trouwlocatie gaat u naar Schiedam. Hier vindt u Hoppe Schiedam, een unieke locatie om van uw bruiloft een dag om nooit te vergeten te maken. Groot en uitbundig, klein en intiem, wat u ook verwacht van de huwelijksdag, Hoppe maakt van uw trouwdag een volmaakte belevenis. Geheel naar eigen wens kunnen de koks u ook verwennen met de lekkerste gerechten. De feestlocatie voor zowel grote als kleine feesten nabij Vlaardingen is een historisch pand en beschikt over volop gratis parkeergelegenheid. Iedereen wordt getroffen door de sfeer die het ademt. Wilt u het zelf ervaren? Maak dan een afspraak om de sfeer in het pand te komen proeven.

Feestlocatie nabij Vlaardingen voor verschillende soorten feestjes: van bruiloften tot personeelsfeesten

U trouwt maar een keer en voor die bijzondere dag heeft Hoppe Schiedam een unieke feestlocatie in de buurt van Vlaardingen. De locatie is namelijk een oude jeneverstokerij, vlakbij het centrum. Het historisch pand in Schiedam geeft de feestlocatie karakter en stijl. Er hangt een typische sfeer en is de perfecte basis voor een onvergetelijk feest. De locatie is geschikt voor verschillende soorten feestjes. Of u nu op zoek bent naar een bijzonder decor voor uw bruiloft, familiefeest of zakelijke bijeenkomst: Hoppe Schiedam beschikt over de ambiance en de ervaring om de meest uiteenlopende evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Hoppe is én trouwlocatie én feestlocatie én zakelijke locatie én locatie voor lunch en diner in Schiedam, regio Vlaardingen.