Hernia? Met deze behandeling krijgt u een steuntje in de rug

Een hernia is ontzettend vervelend. Een beschadigde tussenwervel is eigenlijk niet te repareren. Dat betekent niet dat er niets te verbeteren valt. Heeft u pijn of een tintelend/doof gevoel in een been of onder de knie? Verergerde pijn tijdens het niezen, hoesten of in bepaalde houdingen? Of ontstaat er krachtsverlies in het been of een lage rugpijn? Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties waarbij een hernia behandeling een uitkomst kan zijn. Het is voor alle situaties aan te bevelen om een gespecialiseerde partij in te schakelen, zoals Chiropractie Munksgaard. Hier kan namelijk op een professionele manier gekeken worden naar ernst van de klacht om zodoende een behandeltraject op maat samen te stellen.

Nieuwe patiënt? Begin met een eerste gesprek voordat uw hernia behandeling plaatsvindt!

Een hernia behandelen is altijd lastig gezien de aard en de positie van de kwaal. Voordat u met een behandeling begint gaat u daarom altijd een gesprek aan. De ene hernia is immers de andere niet. Wat zijn uw klachten? En wat is uw medische voorgeschiedenis? Er wordt onder andere gekeken naar uw rugklachten, aangezien deze voor iedereen weer anders zijn. Het zenuwstelsel, bindweefsel, gewrichtskapsels, tussenwervelschijven, wervels en spieren spelen hierbij een belangrijke rol. Het kan zijn dat rugklachten bij verschillende patiënten sterk op elkaar lijken, maar dit wil niet zeggen dat de onderliggende oorzaak ook hetzelfde is. Zijn uw klachten zorgvuldig geanalyseerd? Dan ontvangt u de resultaten tijdens het tweede consult en wordt en een persoonlijke hernia behandeling opgesteld.

Spinale Decompressie Therapie: een succesvolle oplossing voor een hernia behandeling

Als u nog nooit van Spinale Decompressie Therapie heeft gehoord is dat niet zo vreemd. Deze hernia behandeling is in Amerika erg populair en begint nu langzaam in Nederland voet aan de grond te krijgen. Tijdens deze hernia behandeling staat het creëren van ruimte tussen de rugwervels centraal. Hierdoor kan uw tussenwervelschijf vocht, voedingsstoffen en zuurstof opnemen. De behandeling kunt u regelmatig ondergaan, waardoor uw tussenwervelschijven verstevigen en de druk op uw zenuwen afneemt. Een effectieve hernia behandeling: dat is waar Spinale Decompressie Therapie bij Chiropractie Munksgaard voor staat. Want uit Nederlands onderzoek blijkt dat er een verbetering plaats heeft gevonden bij 96% van de patiënten en dat bij zelfs 76% de klachten volledig zijn verdwenen!