Hofkens is het beste schoonmaakbedrijf voor uw, wij vertellen waarom

Hofkens HIG is al jarenlang zeer actief. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al deze taken uit handen en zorgen ervoor dat dit verleden tijd wordt. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Een profesioneel schoonmaabedrijf die klaarstaat voor u

Hofkens HIG voert al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit voor vele berdrijven. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke. Voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:

• Schoonmaakonderhoud  
• Glasbewassing  
• Rioolservice  
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden  
• Voedingsindustrie  
• 24/7 riool- en calamiteitenservice  

Samen kijken we naar uw wensen en behoefte. Hier passen wij onze werkzaamheden op af. Voor elke klus is er een passende oplossing. Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.  Hofkens HIG zorgt ervoor dat al uw schoonmaakwerk uit handen worden genomen. Wij steken graag voor u de handen uit de mouwen. voor Hofkens HIG?

Verzekerd van een schone omgeving


Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Onze medewerkers stralen deze waardes uit en verwerken deze in hun werkzaamheden.  De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Bosch of in Tilburg? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En wij maken een schoonmaakprogramma die het beste bij u past.  

Een bedrijf met jaren ervaring

Hofkens HIG heeft jal 57 jaar lang ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Dit doen we voor bedrijven in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste scholing voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te zien in het werk wat wij afleveren.   Onze medewerkers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat al uw schoonmaakwerk zorgeloos uit handen worden genomen.   Wij werken alleen met de beste materialen. Dit doen wij volgens een vast werkprogramma hiermee verzorgen zij de schoonmaak, zodat u zich altijd kunt blijven focussen op uw eigen werk. Hierdoor bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Zoekt u een schoonmaakbedrijf? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Vraag direct naar de mogelijkheden.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht, 24/7. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Voor meer info volg de link : https://hofkenshig.nl/