Ideaal voor een muzikant: uw CD laten persen in kleine oplage

Bent u muzikant? Dan bent u waarschijnlijk veel bezig met andere mensen laten genieten van uw muziek. Alleen is dat vaak uw familie en vrienden, maar wilt u niet dat meer mensen kennis kunnen maken met uw muziek? Daarvoor is het nodig om uw muziek te promoten. Hiervoor gaat u uw CD promoten bij lokale televisie- en radiostations. Hier laat u uw CD achter in de hoop dat u gedraaid wordt. Maar dan heeft u wel een CD nodig. Voordat u begint met het promoten van uw muziek, is het daarom aan te raden om uw CD te laten persen in kleine oplage. CD Perserij België is een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Zij zijn u van dienst met het persen van oplages van 150 tot 3000 stuks. Altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen. Wanneer gaat u uw CD laten persen om uw carrière als muzikant een boost te geven?

Hoe gaat het persen van een CD in kleine oplage precies in zijn werk?

Bij het laten persen van uw CD in kleine oplage door CD Perserij België, vertrouwt u op de expertise van de medewerkers. Zij gaan als volgt te werk: Als eerste wordt de spuitgietmachine klaar gemaakt door de stamper van de CD in te bouwen. Vervolgens wordt het transparante kunststof van de CD in de spuitgietmachine verwarmd tot ongeveer 300 graden Celsius. Wanneer het materiaal vloeibaar is, wordt het onder zeer hoge druk door een kleine opening in de matrijs gespoten. Het vloeibare kunststof vormt zich naar het data reliëf van de stamper. Vervolgens wordt de matrijs gekoeld en stolt het kunststof. Dit is de basis voor de uiteindelijke CD. Na 2,5 seconden afkoeltijd, wordt het product afgewerkt tot een afspeelbare CD.

Een CD laten persen in kleine oplage is de eerste stap naar een nummer 1-hit

Welke muzikant droomt er niet van, een nummer 1-hit? En daarmee ook uitverkochte shows spelen en massa’s fans die naar ieder optreden komen kijken. Dan is het hoog tijd om te stoppen met dromen en aan de slag te gaan met uw carrière. Een goede eerste stap is het opnemen van uw eigen CD. Hoewel we tegenwoordig veel muziek online luisteren, is een CD alsnog een belangrijk promotiemiddel. Wanneer u uw CD in kleine oplage laat persen door CD Perserij België, weet u zeker dat u een kwalitatief product ontvangt. Ook krijgt u meteen het aanmeldadres voor de Mega Top 100, adressen van lokale en provinciale omroepen en belangrijke radio en tv-stations. Daarnaast ontvangt u een kijkje in het adressenboek bestaande uit pluggers en videoclipmakers. Op deze manier heeft u alle houvast om aan de weg te timmeren voor uw carrière als muzikant.