Technologie Management
Image default
Woning en Tuin

Koelinstallatie

Een koelinstallatie zorgt niet alleen voor het koelen van producten, maar zorgt er ook voor dat uw producten langer vers blijven. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van een koelinstallatie voor uw bedrijf? Bel dan eens met onze specialisten via 088 444 7609 en bespreek met hen de mogelijkheden voor uw situatie.

Diverse gebruikers

Vele bloem- en fruitteelt bedrijven maar ook organisaties die werken met levensmiddelenproductie hebben allemaal een goedwerkende koelinstallatie nodig. Of wat dacht u van de cateringafdeling bij een groot bedrijf?

Meer dan koelen

Bij Nieuwtech zorgen wij er niet alleen voor dat uw installatie op de juiste wijze koelt. Wij bekijken ook waar uw koelproces beter kan werken zodat u energiekosten bespaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volgende; door een koelinstallatie wordt veel warmte uitgestoten; door opnieuw gebruik te maken van deze warmte kunt u uw energiekosten verlagen.

Offerte aanvraag

Benieuwd wat wij voor uw organisatie op het vlak van koelinstallatie kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met Nieuwtech via 088 444 7609 en wij bespreken uw mogelijkheden. Wij kunnen offertes op maat voor u opstellen, maar ook een meerjarenplan voor uw situatie maken, om zo optimale vooruitgang te boeken. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het goede adres.

Voor meer info volg de link : http://www.airco-bedrijf.nl/koelinstallatie/