Profiteer van een gratis verzending als u voor meer dan €100 medailles gaat bestellen

Bent u op zoek naar medailles, bekers en andere sportprijzen? Maar mist u de tijd om langs te gaan bij de sportwinkel? Als u kiest voor de overzichtelijke webshop van Mila Sportprijzen hoeft u de deur niet meer uit. Hier kunt u binnen enkele klikken de sportprijzen, zoals medailles, van uw voorkeur online bestellen. Plaats de producten in het winkelmandje. Daarna doorloopt u het bestelproces en rekent u af met bijvoorbeeld iDEAL of een andere veilige betaalmethode. Uw bestelling is voltooid en wordt doorgaans binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u voor meer dan €100 aan sportprijzen bestelt, dan neemt de specialist de verzendkosten op zich. Dat is nog eens service, nietwaar?

Voor welke sport bent u op zoek naar sportprijzen?

Organiseert u de provinciale kampioenschappen zwemmen? Vindt er een tenniswedstrijd plaats? Of maakt u deel uit van de organisatie van de avondvierdaagse? Dan mogen passende sportprijzen niet ontbreken. Maar waar kunt u het beste bekers, medailles en kampioensschalen bestellen? Bij Mila Sportprijzen natuurlijk. Van hardlopen tot wielrennen en van zwemmen tot voetbal: hier treft u een uiteenlopend assortiment aan prijzen voor iedere sport. Bovendien kunnen de prijzen geheel naar wens worden gepersonaliseerd. Dat houdt in dat de sportbekers en medailles op maat worden gemaakt in de vorm van tekst en dat de sportprijzen voorzien kunnen worden van gravure. Het voordeel? U betaalt niets extra’s!

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw wensen door

U wilt medailles bestellen die u zelf kunt ontwerpen. Dat kan bij Mila Sportprijzen. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.