Veel faciliteiten bij een groepsaccommodatie op de Veluwe

Jaarlijks trekt u er met uw familieleden op uit. Elk jaar is het weer lastig om de juiste accommodatie te vinden omdat jullie met zo’n grote groep zijn. Het moet iets zijn voor iedereen. Een groepsaccommodatie van De Aalbertshoeve op de Veluwe biedt de uitkomst. Waarom? U heeft allereerst de keuze uit een drietal unieke accommodaties met verschillende slaapzalen en uitstekende sanitaire voorzieningen. Daarnaast biedt ieder verblijf diverse sport- en spelfaciliteiten, zoals een sportveld en tafeltennistafel, en een terras. En niet geheel onbelangrijk: er zijn volop recreatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan boerengolf voor de volwassenen, een luchtkussen voor de kinderen en een zeskamp voor de hele familie. Zo is er voor ieder familielid genoeg te beleven bij De Aalbertshoeve!

Verzorgde groepsaccommodatie op de Veluwe geschikt voor wel 100 personen

U bent van plan om met uw gezin te verblijven in een mooie groepsaccommodatie op de Veluwe. Misschien bent u lerares van groep 8 en gaat u met uw kinderen op kamp. Of organiseert u het jaarlijkse familieweekend met de complete familie. In alle gevallen kunt u uitstekend terecht in een van de groepsaccommodaties van De Aalbertshoeve. De luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid om met maar liefst 100 personen te verblijven. Naast slaapplaatsen voor grote groepen biedt de kampeerboerderij u binnen en buiten tal van sport- en spelfaciliteiten. Kijkt u al uit naar een aantal gezellige dagen in een groepsaccommodatie op de Veluwe?

Voor welke groepsaccommodatie op de Veluwe kiest u?

U bent van plan om een weekend weg te gaan met een grote groep in een bosrijke omgeving. De Aalbertshoeve is dé kampeerboerderij die u zoekt. Hier vindt u diverse groepsaccommodaties op de Veluwe. Hier heeft u de keuze uit een drietal accommodaties. Zo biedt de accommodatie De Deel ruimte voor maximaal 86 personen, is ’t Schot geschikt voor groepen van maximaal 44 personen en Kamphuus biedt slaapplaatsen voor 52 personen. Bent u met kleiner gezelschap? Dat is geen enkel probleem, want binnen de groepsaccommodaties zijn meerdere kamers. De verblijven zijn voorzien van goede sanitaire voorzieningen, een keuken en verschillende sport- en spelfaciliteiten. Weet u al voor welke groepsaccommodatie u kiest om de mooie omgeving van de Veluwe te ontdekken?