Veel keuze bij het pannenkoekenhuis in Brabant

Of u nu meer houdt van zoet of van hartig, of niet kunt kiezen; als u pannenkoeken wilt gaan eten bij een pannenkoekenhuis in Brabant, dan wilt u natuurlijk wel een ruime keuze hebben. Bij Hèt Pannekoeckershuys, vindt u een uitgebreide menukaart. Zo kiest u voor pannenkoeken met fruit en poedersuiker of voor pannenkoeken met groenten en kaas. Probeer ook eens de heerlijke lunchgerechten, hapjes, voorgerechten en nagerechten. En zoekt u nog iets lekkers voor de kinderen? Met de uitgebreide kinderkaart, waarop gerechten als het ‘prinsessenmenu’ en het ‘riddermenu’ zijn opgenomen, worden ook zij niet vergeten. Eet smakelijk!

Geniet van lekker weer in de zomer op het terras van het Pannenkoekenhuis in Brabant

Het wordt weer lekker weer! Dat wordt weer lekker genieten en buiten eten. Binnen eten is er niet meer bij! Wilt u een keer lekker uit eten, maar wel heerlijk kunnen genieten van het lekkere weer? Bij Hèt Pannekoeckershuys vindt u een uitgebreide menukaart. Het grote voordeel? De pannenkoekenspecialist beschikt over een ruim terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Voor de kinderen is er genoeg te beleven in de grote speeltuin of op het fijne buitenterrein en ook volwassenen kunnen heerlijk genieten. En valt er dan toch een drupje regen? Het restaurant van het pannenkoekenhuis in Brabant is ook erg gezellig.

Pannenkoekenhuis in Brabant uitermate geschikt voor kinderfeestjes en grote groepen

Wilt u een leuk feestje organiseren voor uw jarige zoon of dochter? Of organiseert u een leuke dag voor vrienden of familie? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een leuke locatie om de dag door te komen of lekker te eten. Bij Hèt Pannekoeckershuys bent u aan het juiste adres. Dit pannenkoekenhuis in Brabant biedt uitstekende mogelijkheden voor kinderfeestjes en grote groepen. Zo zijn er verschillende themafeestjes voor kinderen te kiezen en kunnen zij zich vermaken in de grote speeltuin of op het buitenterrein. Zo is er altijd wat te beleven bij Hèt Pannekoeckershuys Voor groepen zijn bij het pannenkoekenhuis in Brabant verschillende arrangementen samengesteld. Alles om een fantastische dag te beleven!