Technologie Management
Image default
Dienstverlening

Botox is populair

Botox is al lange tijd erg populair onder een groot publiek maar wat mensen vaak niet weten is dat botox ook erg veelzijdig is. Zo kennen de meeste mensen botox alleen om je rimpels te laten verdwijnen en een strakker gezicht te krijgen. Desondanks is botox ook voor vele andere toepassingen handig en hoeft dit niet altijd voor cosmetische redenen te zijn.

Zo kun je bijvoorbeeld ook botox gebruiken tegen hoofdpijn. Zo is botox tegen hoofdpijn een erg goed middel om dit tegen te gaan. Het is nog niet zo heel vaak gedaan maar toch heeft het erg positieve uitkomsten. Wanneer de botox ingespoten wordt verspreid het over de huid, het zal dan ook je rimpels wegwerken maar daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je hoofdpijn of migraine veel minder wordt. Het is nog niet duidelijk of dit bij iedereen werkt. Zo is het bij sommige mensen niet minder geworden terwijl andere weer erg positief is. Wanneer je dus erg last hebt van migraine of hoofdpijn kun je altijd proberen of botox hiertegen helpt.

Botox werkt namelijk als een tijdelijke spierverslapper. Migraine is een gevolg van overactiviteit van de hersenen en hierdoor trekken de spieren in het hoofd samen, waardoor de pijn ontstaat. Doordat botox ervoor zorgt dat de spieren zich ontspannen in het hoofd, kan het ervoor zorgen dat de migraine en hoofdpijn verminder worden of helemaal verdwijnen. Dit komt dus doordat door de botox de spieren zich minder hard aan kunnen spannen. Bij niet iedereen zal dit het geval zijn, maar voor vele is dit wel de reden van de hoofdpijn en door die factor weg te nemen, zal de hoofdpijn dus minder zijn. De botox kosten zijn erg variërend, maar wanneer je erg last hebt van hoofdpijn is het zeker de moeite waard om dit uit te proberen en wellicht ben jij dan eindelijk van de migraine af.

Voor meer info volg de link : http://faceland.nl