Technologie Management
Image default
Bedrijven

Maak geen fouten met cao’s

 Menig bedrijf denkt alles te weten om het salaris en loon van haar werknemers te berekenen, maar in werkelijkheid weten deze bedrijven vaak niet genoeg over de cao’s van haar werknemers. In bijvoorbeeld de bouw cao en schilders cao  staat duidelijk beschreven en uitgelegd wat werknemers verdienen en dergelijke zaken. Door onwetendheid overtreden bedrijven soms deze regels en omdat ze zich niet aan deze regels houden zijn ze wettelijk strafbaar. Dit kan grote consequenties hebben op de bedrijven en dit wilt natuurlijk niemand. In deze cao’s staat duidelijk beschreven wat de rechten zijn van de werknemers en bedrijven dienen zich hieraan te houden.

CBBS is gespecialiseerd in het gebied van financiën en zij zorgen dat alle financiële processen goed verlopen en ze weten bijvoorbeeld precies hoe cao van verschillende branches in elkaar zitten en waar bedrijven zich aan moeten houden om niet de regels te overtreden. Dit is erg handig als je altijd op de hoogte wilt worden gehouden over de cao’s die betrekking hebben op jouw bedrijf. Al jaren is dit bedrijf actief in deze markt en ze zijn altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen deze markt en ze zijn gespecialiseerd in verschillende branches.

CBBS heeft in de loop van de jaren veel kennis en ervaring opgedaan om deze financiële processen op een veilige manier uit uw handen te nemen. Hierdoor weet u als bedrijf en uw werknemers waar u aan toe bent en dit zorgt voor veel rust bij u en uw werknemers. Bent u geïnteresseerd in de diensten van CBBS? Bezoek dan de website, hier staat genoeg informatie over het desbetreffende onderwerp. Hiernaast kunt u altijd bellen naar het bedrijf en zult u met open armen worden geholpen.

 

Voor meer info volg de link : http://www.CBBS.nl