Technologie Management
Image default
Dienstverlening

Proefschriftenprinten.nl

Bij Proefschriftenprinten.nl liet ik mijn proefschrift drukken. En daar ben ik heel erg blij mee. Zij hebben namelijk voor mij gratis een omslag ontworpen. Dat geeft het proefschrift een erg professioneel uiterlijk! Daarnaast is ook de kwaliteit van bijvoorbeeld het briefpapier uitstekend. Graag leg ik daar meer over uit. Onder andere ook over hoe ik op Printservice Ede terecht kwam.

Proefschrift drukken

Graag wil ik mijn proefschrift drukken. Ik heb er inmiddels heel erg veel tijd in zitten. En ik moet dit thesis aanleveren bij de Universiteit waar ik zit, zodat ik kan afstuderen. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een drukkerij die hierin is gespecialiseerd. Daardoor kwam ik op Proefschriftenprinten.nl. Op hun website las ik dat zij al vele jaren ervaring hebben in het drukken van proefschriften. Daarnaast zag ik dat er nu een tijdelijke actie liep. Namelijk dat je nu door hen gratis een omslag kunt laten ontwerpen. Hier was ik natuurlijk direct in geïnteresseerd. Daarom heb ik contact met hen opgenomen door middel van het aanvragen van een offerte. Vervolgens kreeg ik in de ochtend van de volgende werkdag al een reactie! En werd ik ook telefonisch opgebeld, direct daarna. Vervolgens hebben wij alles doorgenomen en besproken. En het zag er allemaal heel erg goed uit. Ook stuurde hij mij een link van voorbeelden van andere proefschriften die zij eerder hadden gemaakt. Met ook een aantal reviews van klanten erbij. Die waren ook zeer positief! En de proefschriften zagen er heel goed uit! Daarom heb ik dan ook besloten om door hen mijn proefschrift te laten drukken.

Eindresultaat

En al na anderhalve week werden mijn proefschriften bij mij thuis bezorgd. Ze zagen er fantastisch uit! Daarom ben ik ze direct geen uitdelen. Iedereen aan wie ik er een gaf reageerde heel erg enthousiast. En natuurlijk viel direct de door proefschriftenprinten.nl ontworpen omslag op.

Voor meer info volg de link :