Technologie Management
Image default
Banen en opleidingen

Administrateur / Financieel Medewerker

Ben jij een financieel talent? Ben jij op zoek naar een allround functie met grote verantwoordelijkheden, dan is dit jouw functie. Als gevolg van het vervangen van onze collega’s op de financiële afdeling van het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar:

Kenmerken

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van verschillende Mavom-bedrijven. Uw taken omvatten: debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, facturen verwerken en betalingen voorbereiden. Daarnaast beheer je ook tussenrekeningen en grootboekrekeningen en voer je periodeafsluiting en managementrapportages uit. Let ook op btw- en CBS-aangiften. In deze functie rapporteer je aan de chief financial officer en assisteer je hem bij het omgaan met actuele vraagstukken en het optimaliseren van de administratieve organisatie en interne controle.

Het Profiel

HBO Opleiding Bedrijfseconomie (HEAO BE / BA of SPD).

3 tot 5 jaar ervaring hebben in soortgelijke functies, bij voorkeur werkzaam in een MKB handels- of productiebedrijf.

Kritische instelling, goede analytische vaardigheden en digitaal inzicht.

Uitstekende opdrachten voor Microsoft Excel. Ervaring met Navision is een pré.

Vaardig in Nederlands en Engels.

U kunt maar beter in Alphen aan den Rijn of in de omgeving wonen.

Over MAVOM

Mavom werd in 1938 opgericht als fabrikant van chemicaliën voor metaaloppervlaktebehandeling. Dit blijft de kern van de activiteiten van de business unit “Chemie”. In de loop der jaren is ons bedrijf blijven groeien en industriële klanten voorzien van een verscheidenheid aan speciale chemicaliën. De business unit “Specialty Chemicals” bestaat uit drie bedrijven: Mavom BV (Nederland), Mavom NV (België) en Mavom GmbH (Duitsland).

In Mavom werken meer dan 75 medewerkers. Mensen met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en nationaliteiten. Ondanks deze verschillen hebben we dezelfde kernwaarden: klantgerichtheid, bekwaamheid, waardecreatie en samenwerking.

Mawarm staat aan de top van de markt, dicht bij de klanten.

Wat verwacht u van ons

Voer verschillende functies uit met uitstekende collega’s in een dynamisch bedrijf

Competitief salaris

8% vakantiegeld

25 vakanties en 6,5 ATV-dagen

Opgebouwd pensioen

Reiskostenvergoeding

https://www.vindazo.nl/keywords/salaris-administrateur.html