Technologie Management
Image default
Banen en opleidingen

Verpleegkundige Infectieziekten en Inwendige specialismen (parttime)

Wat ga je doen

Als verpleegkundige interne geneeskunde / tropische geneeskunde behandel je alle interne expertise op één afdeling. Pioniers zijn infectieziekten, hiv, tropische geneeskunde en oncologie. De meeste opnames zijn urgent en patiënten komen van de afdeling spoedeisende hulp, spoedeisende hulp, IC of andere nabijgelegen ziekenhuizen. De categorieën patiënten zijn zeer divers, jong of oud, veel verschillende nationaliteiten en religies. Dit vereist een eerlijke en open houding en kennis. Bovendien zijn, vanwege de academische aard, de syndromen die optreden verschillend en meestal zeldzaam van aard. Dit alles maakt onze afdeling tot een boeiende werkplek, waar je altijd kunt rekenen op voldoende uitdaging, vitaliteit en diversiteit.

We werken volgens de verdeling van patiënten, wat betekent dat u van opname tot ontslag overleg moet plegen met en verantwoording moet afleggen aan de arts. Samen bezoekt u plaatsen die uw klinische redeneervaardigheden voortdurend uitdagen en zeer complexe zorg verlenen. Doordat je te maken krijgt met alle interne expertise, krijg je de kans om je als verpleegkundige sterk te ontwikkelen. Dit maakt de afdeling een uitstekende springplank voor mogelijke vervolgstappen.

Deze vacature kan parttime of fulltime zijn (28-36 uur per week)

Wat we van je verwachten

Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en begripvolle verpleegkundigen. Beginners en ervaren verpleegsters zijn hier welkom. Je bent leergierig, bereid om ontwikkeling te accepteren en hoopt samen te werken met je collega’s. Als team staan ​​gevoel voor humor en directe, open communicatie hoog in het vaandel. Bovendien kent u uzelf op de volgende gebieden:

  • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding;
  • Gezien de verschillende nationaliteiten van onze patiënten, is het het beste om de Engelse taal te beheersen.

Waar ga je werken

“Wij denken dat niets gekker is dan dit”, weerspiegelt deze uitspraak de kenmerken van interne geneeskunde. De verpleegafdeling heeft 28 bedden en kan complexe ziektebeelden aan, maar de diagnose is meestal nog onduidelijk. Bij multidisciplinaire diagnostiek worden hoge eisen gesteld aan het klinisch redeneren. De afdeling biedt bijna geen geplande zorg, en bijna alle opnames zijn spoedeisende hulp, dus het biedt veel spoedeisende zorg.

Je vormt een divers, jong team in een open sfeer, we werken heel goed samen, maken grappen en humor, maar werk komt altijd op de eerste plaats. We werken hard, praten met elkaar en er is bijna geen hiërarchie: je kunt hier jezelf zijn. We blijven investeren in jouw opleiding en ontwikkeling, en als team delen we structureel kennis en ervaring met elkaar. Wij werken volgens lean methodes en hopen continu te verbeteren.

Recent zijn de locaties AMC en VUmc administratief samengevoegd en hebben we samen een nieuwe afdeling interne geneeskunde opgericht. Je kunt als verpleegster voor grote uitdagingen staan!

Wat we je bieden

We bieden je volop kansen om je te ontwikkelen, te verdiepen en te verbreden. Zo bieden wij je de mogelijkheid om een ​​HBO-V diploma te halen of de verpleegopleiding interne geneeskunde (VOIG) te volgen. Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een bevlogen professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.

  • Op basis van 36 uur salaris ligt het totale maandsalaris tussen 2.422 euro en 3.280 euro (cao 7 niveaus UMC).
  • Salaris is exclusief onregelmatige ploegentoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Naast de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.
  • Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. Het UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en activiteiten.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zorg.html