Technologie Management
Image default
Bedrijven

Chirurgische kincorrectie: kleine ingreep, blijvend resultaat

Een chirurgische kincorrectie kan heel beangstigend overkomen. Bij de Orfeokliniek in Zoetermeer wordt eerst een predictiefoto gemaakt, zodat u zelf duidelijk kunt zien hoe het eindresultaat zal zijn. De predictiefoto is niet zomaar een willekeurige voorspelling. Deze foto’s worden namelijk samengesteld met behulp van een computeranalyse. Die computeranalyse voert de Orfeokliniek zelf uit.

Op de predictiefoto is de disharmonie in de kaak die de patiënt ervaart geheel weggewerkt. Deze visuele verandering heeft grote gevolgen voor uw hele profiel. Dit is de doorslaggevende reden waarom veel mensen kiezen voor een chirurgische kincorrectie. Een aantal predictiefoto’s kunt u bekijken op de website van de Orfeo kliniek.

Vervolgens wordt een predictiefoto gemaakt. Dit is een foto waarop u een duidelijk beeld krijgt van de resultaten van de ingreep. Veel mensen valt op dat een kincorrectie een grote verandering aanbrengt in het gezicht. Dit maakt de correctie een relatief kleine ingreep met een zeer positief resultaat.

De uiteindelijke operatie vindt geheel onder narcose plaats. Hierdoor ervaart u geen pijn. Tevens wordt de operatie dusdanig uitgevoerd dat u geen littekens zult zien. De lengte van de operatie bedraagt één tot enkele uren.

Na drie maanden na de operatie bent u geheel genezen en kunt u zelfs zorgeloos deelnemen aan zeer inspannende activiteiten.

In sommige gevallen kunt u ook voor een kaakoperatie kiezen. Dit is vooral beter wanneer u problemen ondervindt met uw gebit.

Het oordeel dat patiënten aan de Orfeokliniek toekent is positief. Met een cijfer van boven acht gemiddeld. Het cijfer is opgebouwd uit een aantal punten. Op de volgende punten scoorde de Orfeokliniek het hoogst: Medische deskundigheid met een 8,9 en Bejegening door de behandelaar met een 8,6. Het totaalaantal punten dat de Orfeokliniek kreeg uitgereikt ligt maar liefst 5 punten boven het landelijk gemiddelde (Landelijke Benchmark KliniekenMonitor).

Kijk voor meer informatie op de website orfeokliniek.nl

Voor meer info volg de link :