Technologie Management
Image default
Gezondheid

Ongewenste zwangerschap afbreken

Ongewenst zwanger raken kan iedereen overkomen. Toch kan het lastig zijn om erover te praten of om hulp te zoeken. Misschien ben je bang voor de reactie van mensen in je omgeving, of kun je niet rekenen op de juiste steun. In dat geval is het prettig als je terecht kunt bij iemand die geen oordeel heeft, maar voor je klaar staat. Bij abortuskliniek Bloemenhove kun je terecht voor begripvolle specialisten die naar je verhaal luisteren. Je kunt bij ons rekenen op advies en een goede behandeling. We nemen graag de tijd voor jou en zorgen dat je je zoveel mogelijk op je gemak voelt.

Abortuskliniek Bloemenhove

Abortuskliniek Bloemenhove bestaat al heel wat jaren. Inmiddels hebben wij heel veel vrouwen en meisjes geholpen die een ongewenste zwangerschap wilde laten beëindigen. Onze mooie kliniek ligt in een groene omgeving in Heemstede. Je kunt hier terecht voor abortus in het eerste en tweede trimester van de zwangerschap. We maken gebruik van verschillende abortusmethodes, afhankelijk van hoe lang je zwanger bent. In alle gevallen kun je dezelfde dag nog naar huis. Wel maken we altijd een afspraak voor nacontrole en kun je bij ons rekenen op goede nazorg. Niet alleen op lichamelijk vlak, maar ook als je emotionele steun nodig hebt bij het verwerken van deze ervaring.

Vergoeding abortus Nederland

Een abortus Nederland wordt vrijwel altijd volledig vergoed en als je in Nederland woont hoef je zelf niets bij te betalen. Daarbij kun je in onze kliniek rekenen op volledige anonimiteit. Je zorgverzekeraar wordt niet op de hoogte gebracht over het soort behandeling dat je ondergaat. Een afspraak maken bij Bloemenhove kliniek kun je doen op onze website. Natuurlijk kun je ook altijd bellen als je vragen hebt. Wij bieden je graag de hulp die je nodig hebt in deze situatie.

 

Voor meer info volg de link : https://www.bloemenhove.nl/nl/home