Technologie Management
Image default
Rechten

Claimen van letsel Zoetermeer

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen op uw werk, of door een medische fout van een arts? Dan kunt u de financiële schade die u hierdoor oploopt claimen bij degene die aansprakelijk is. Dit geldt ook als u betrokken was bij een verkeersongeval dat door iemand anders veroorzaakt is. Al deze zaken brengen kosten met zich mee. Niet alleen voor de geleden schade, maar ook in de toekomst. Het is prettig als u hiervoor de benodigde vergoeding ontvangt. Een letselschade advocaat kan u in dit geval helpen met het indienen van een schadeclaim. Voor het claimen van letsel Zoetermeer kunt u rekenen op LSA advocaat Thomas van Dijk.

Thomas van Dijk

Thomas van Dijk is al jarenlang werkzaam als letselschade advocaat. Hij is met zijn kantoor gevestigd in Zoetermeer. Samen met zijn collega advocaten helpt hij vanuit hier slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten en bedrijfsongevallen. Ook mensen die een whiplash opgelopen hebben, kunnen rekenen op de gespecialiseerde kennis van Van Dijk advocaten. Alle kennis die nodig is om een zaak te winnen, is aanwezig op het kantoor. Overige informatie wordt verkregen door samen te werken met specialisten op andere vakgebieden, zoals arbeidsdeskundigen en actuarieel rekenaars.

Geen oplossing, geen kosten

Als nog niet duidelijk is wie aansprakelijk gesteld kan worden voor de geleden letselschade, dan geldt het no-cure-no-pay principe. Dit houdt in dat u niets hoeft te betalen voor uw advocaat als u geen uitkering van de schade ontvangt. Dit heeft als voordeel dat uw advocaat er alles aan zal doen om uw zaak tot een goed einde te brengen. Daarbij hebben ook slachtoffers met minder financiële middelen de kans om een advocaat in te schakelen. Wilt u weten wat letselschade advocaat Van Dijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Voor meer info volg de link : https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl