Technologie Management
Image default
Vakantie

Eindhoven Airport groeit

Eindhoven Airport is aan het groeien en dit gaat erg snel. Het passagiersaantal is de eerste helft van dit jaar met 32% gestegen ten opzichte van de vergelijkbare periode vorig jaar. Dat niet alleen, het aantal bestemmingen neemt ook steeds meer toe. Maar goed nieuws voor reizigers die een ontspannen vertrek wensen; ondanks de groei wordt Eindhoven Airport nog steeds ervaren als het meest aangename en overzichtelijke vliegveld van Nederland.  

Ligging

Het vliegveld heeft een ideale ligging voor reizigers die uit het zuiden van het land komen. Eindhoven ligt ten slotte zeer centraal voor mensen uit Noord-Brabant en Limburg. Een goede optie dus voor de reiziger die niet helemaal naar Schiphol wil of kan reizen.

Bestemmingen

Goed nieuws voor de wereldreizigers! Op dit moment vertrekken de vliegmaatschappijen al naar 18 verschillende bestemmingen. In november komen hier zelfs nog 3 nieuwe locaties bij. Vanaf het einde van dit jaar vliegt u ook op:

  • Tel Aviv
  • Marrakech
  • Sevilla

Kortom, er is dus genoeg om uit te kiezen. Bovendien is de kans groot dat uw gewenste eindbestemming hier tussen zit. 

Meer uit uw vertrek halen?

Vertrekt uw vlucht al vroeg in de ochtend? Geen probleem, dan kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in een hotel bij vliegveld Eindhoven. Zo kunt u bij Hotel Eindhoven Airport genieten van veel meer faciliteiten dan alleen overnachtingen. Er zijn verschillende (gratis) faciliteiten waarmee u uw vakantie al kunt laten beginnen voordat u op het vliegtuig stapt. Voorbeelden hiervan zijn de 3 heerlijke restaurants en de uitgebreide Sport & Wellness faciliteiten.

Zakelijk reizen

Vliegt u vanaf Eindhoven Airport voor zaken? Dan kunt u bij Hotel Eindhoven Airport ook gebruikmaken van verschillende zakelijke diensten en faciliteiten, zodat u rustig door kunt werken. Ideaal voor als u op zakenreis bent of gaat, want zo hoeft u dus geen tijd te verliezen.

Wilt u een overnachten bij hotel Eindhoven Airport? Voor meer informatie bezoekt u www.hoteleindhoven.nl of neemt u telefonisch contact op met 040 211 60 33.

Voor meer info volg de link : https://www.hoteleindhoven.nl/