Technologie Management
Image default
Dienstverlening

Familie uitje: Solex rijden

Al een paar jaar gaan we met de hele familie op uitje en dit jaar wordt het Solex rijden bij Solex verhuur de Betuwe. Alle familie leden zijn namelijk 18+ en het leek ons daarom wel leuk om iets te gaan doen wat de jongere generatie nog niet gedaan heeft en wat de oudere generatie juist nog wel eens wilt gaan doen. Onze familie bestaat uit 2 opa’s, 2 oma’s, 4 neven, 3 nichten, 2 ooms, 1 tante, mijn zoon, mijn 3 dochters en mijn vrouw. Dit jaar was het onze beurt om het allemaal te regelen, want dat laten we altijd rouleren. Mij leek het leuk om opzoek te gaan naar een uitje dat we nog nooit eerder gedaan hadden en dat is gelukt. Wil je weten waarom wij blij solexverhuurdebetuwe.nl de Solexen gehuurd hebben? Lees deze blog dan eens!

Is Solex rijden een aanrader?

Wij zijn dus gaan solex rijden met de gehele familie. Dit hebben we gaan in de Betuwe, in Dreumel om precies te zijn. Ik besloot het een verrassing te houden wat we gaan doen. Dus stuurde een mailtje, met daarin datum en tijd en plaats van verzameling naar de familie. Ik gaf die ochtend daarom ook pas het adres aan de familieleden en met zijn allen reden we naar de Betuwe. Dit was voor ons 20 minuutjes rijden. Daar aan gekomen stonden ze allemaal in een rijtje op gesteld, klaar om weg te gaan. Veel van de familie leden vonden het super leuk, andere vonden het misschien iets minder. Maar uiteindelijk kunnen we met zijn allen zeggen dat wij het enorm naar ons zin hebben gehad. Het parcours ging langs mooie grasvelden, door mooie bossen en langs een prachtig meer, maar we met zijn allen hebben gepicknickt.

Wil jij ook een uitje doen met je hele familie? Iets ouds dat de jongere generatie waarschijnlijk nog nooit gedaan hebben? Kijk eens op solexrijdendebetuwe.nl! Het is zeker een aanrader!

Voor meer info volg de link :