Technologie Management
Image default
Dienstverlening

Afscheid groep 8

Binnenkort ga ik bij de website van Jilster een afscheid groep 8 tijdschrift maken. Dat kun je daar zelf ontwerpen! En een hartstikke leuk idee als afscheidscadeau voor de meester van groep 8, waar mijn broertje in die klas een leerling is. Samen met ouders van klasgenootjes van haar willen we graag voor de juf van groep 8 een origineel afscheidscadeau gaan maken. Geen standaard dingen zoals een kaartje etc. Maar wij wisten eerst nog niet wat. Totdat wij gingen Googelen en Jilster dus tegenkwamen.

Googelen op afscheid groep 8

We zijn eerst gaan Googelen op afscheid groep 8, om een leuk en origineel cadeau te vinden. En toen vonden we dus al gauw Jilster.nl. We lazen in het stukje tekst dat je daar je eigen tijdschrift kunt maken. En wij waren daar direct enthousiast over geraakt.

Vervolgens zijn we een kijkje gaan nemen op de website. Daar stonden vele voorbeelden! Met covers / voorkanten van groepsfoto’s met de hele groep 8 erbij, of ergens per persoon een professionele foto laten maken en die zijn vervolgens samengevoegd op een voorkant. Vele leuke versies in ieder geval van wat er mogelijk is!

Het tijdschrift

Na dit teruggekoppeld te hebben naar andere ouders en leerlingen van groep 8, was iedereen het er over eens dat het tijdschrift het ultieme afscheidscadeau is voor de juf! Al gauw kwamen de leerlingen met geweldige verhalen die wij allemaal samengebundeld hebben in het tijdschrift. Verder hebben we het ontwerp aan iemand overgelaten die daar heel erg goed in is.

Op een van de laatste dagen van groep 8 hebben zij het afscheidscadeau aan hun juf gegeven. En ze was heel erg blij met het originele cadeau!

En de juf vond het een geweldig afscheidscadeau.

Mocht jij nou ook een leuk afscheidscadeau willen voor jouw juf of meester? Of misschien wel iets voor de gehele klas? Bij Jilster.nl kan jij voor jouw klas, juf of meester een fantastisch tijdschrift maken waar hij/zij gegarandeerd mee gelukkig is/zijn. De kwaliteit is uitstekend en de levertijd is zeer snel. Alles is naar wens verlopen. Dus nogmaals, wil jij ook zo’n mooi tijdschrift als origineel cadeau? Bekijk dan snel de website van Jilster!

Voor meer info volg de link :