Technologie Management
Image default
Woningen

Grote opslag huren Tilburg

Heb jij soms ook het idee dat jouw woning te klein is voor alle spullen die erin staan? Of heb je werkelijk te veel goederen in huis? Het kan soms lastig zijn om van bepaalde goederen afscheid te nemen. Maar om deze allemaal in huis te laten staan is zonde van de ruimte die ze innemen. Het is dan een goed besluit om een opslag huren in Tilburg. Hier bij 1BOX zijn diverse ruimte te vinden die voor een korte of een lange periode gehuurd kunnen worden. Voordeel is dat je hier bij de self-storage een ruimte kan huren en hier jouw spullen droog en veilig neer kunt zetten. Je krijgt een code om het pand in te kunnen gaan en een sleutel om jouw box mee open en dicht te kunnen maken. 

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Veel mensen zeggen zelf dat zij zich een stuk prettiger voelen wanneer de woning, waarin zij wonen, opgeruimd is. Door een opslag huren in Tilburg of een andere plaats is het mogelijk om ook jouw woning of bedrijfspand een stuk opgeruimd te maken. 

Zodra je hebt besloten om een ruimte te gaan huren, kun je al meteen, nadat een contract is opgesteld, gebruik maken van deze opslag. Alle spullen kunnen met eigen vervoer gebracht worden. Tevens is het hier ook mogelijk om gratis gebruik te maken van een aanhangwagen. 

Huur ook een ruimte in Tilburg of op een andere locatie. Bepaal zelf voor hoe lang je deze ruimte nodig hebt. Hou er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 15 dagen is.