Technologie Management
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kosten

Ik vroeg mij laatst af wat bij Bax Houthandel van lamelparket de kosten zijn. Ik zoek namelijk een nieuwe houten vloer die mij niet al te veel gaat kosten. Want wij zijn bezig met het voorbereiden van een verbouwing van ons huis. En dan zitten wij er ook over na te denken om de vloer te laten vervangen. Zodoende dat wij op zoek zijn naar lamelparket. En nu dus naar de kosten daarvan. Toen we daar naar gingen zoeken, kwamen we op de website van Bax Houthandel.

Lamelparket van Bax Houthandel

Bij het lamelparket van Bax Houthandel viel het ons op dat de verkoopprijzen daar best laag lagen. Al helemaal in vergelijking met concurrenten van hun. Wij hadden ons namelijk al een beetje ingelezen en georiënteerd. En het viel ons op dat dat tegenwoordig best wel veel kost, zo’n nieuwe houten vloer. Maar bij Bax Houthandel lijkt het dus best wel voordelig! Zou echter de kwaliteit dan wel goed gaan? Want dat zie je dan vaak. Het is goedkoop, maar de kwaliteit is verschrikkelijk slecht waardoor je uiteindelijk alsnog duurder uit bent. Maar bij recensies van Bax Houthandel zag ik er alleen maar positieve tussen staan! Met name dat iedereen zich verbaasde dat de kwaliteit zo goed is, terwijl het voor zo’n voordelige prijs is.

Nieuwe houten vloer laten leggen

Uiteindelijk hebben wij bij Bax Houthandel dan ook gekozen voor lamelparket. En ze kwamen al gauw langs om de hele boel op te gaan meten om daarna de vloer op maat te kunnen gaan zagen. Nadat dat al gauw was gebeurd, kwamen ze alles erin leggen.

Inclusief het lamelparket is de verbouwing hartstikke goed gelukt. Wij kunnen dus zeker, net als anderen, Bax Houthandel van harte aanbevelen. Ga snel naar de website om te zien welke houtsoorten zij daar hebben.

Voor meer info volg de link :