Technologie Management
Image default
Woning en Tuin

Taxatie huis laten doen

Recent heb ik een taxatie huis laten doen bij mijn woning. Dit omdat ik graag een nieuwe financiering wil aanvraag voor een huis wat ik op het oog heb. Maar wat ik niet wist is dat je dan verplicht bent een taxatierapport op te laten stellen door een taxateur van je woning waar je momenteel in woont. Op die manier kan de bank namelijk precies zien hoeveel geld je daarvoor terugkrijgt en wat een schappelijke deal is wat betreft de lening. Maar omdat ik nog helemaal geen ervaring heb met taxaties, ben ik op het internet meer informatie erover gaan opzoeken. En ook natuurlijk naar een taxateur.

Taxateur voor taxatie huis zoeken

Ik ben dus voor mijn taxatie huis op zoek gegaan naar een taxateur. En al gauw kwam ik er eentje tegen op het internet. Dat was namelijk taxatieveilingen.nl. In ieder geval direct een naam die mij aansprak. Want het lijkt erop dat je daardoor dus een goedkope taxatie kunt laten doen! Want ik heb zelf ervaring met een ander veilingsysteem waar ik vaak gebruik van maak. En wanneer ik daar op het juiste moment een bod doe, kan ik voor een goedkope prijs een product of dienstverlening hebben waar je normaliter veel meer voor moet betalen. Zodoende besloot ik daar dan ook eens naar te gaan kijken. En al gauw zag ik dat een actie van een taxateur bijna op hield. Ik heb dan ook direct een bod gedaan en bleek de laatste te zijn met zo’n hoge! Ideaal! Ik kwam al snel in contact met desbetreffende taxateur en wij hebben afgesproken dat hij volgende week een taxatierapport op komt stellen.

Ik ben benieuwd! Ook natuurlijk omdat het dan wel een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport moet gaan worden. Want het kostte weinig. Dus ik hoop dat niet terug te zien in de kwaliteit van de taxateur. Maar niets bleek minder waar! Hij heeft een heel mooi rapport opgesteld, wat vervolgens is doorgestuurd naar de bank voor de financiering.

Voor meer info volg de link :