Technologie Management
Image default
Dienstverlening

Onze hijsogen laten keuren door een bedrijf

Het was weer de hoogste tijd om onze hijsogen te laten keuren door een professioneel keuringsbedrijf. Dit moeten we om de zoveel jaar doen voor de veiligheid van de producten en natuurlijk de medewerkers die de hijsogen gebruiken. Als deze keuring niet wordt uitgevoerd kan het bedrijf een grote boete krijgen of kunnen er grote ongevallen ontstaan door bijvoorbeeld schade aan het hijsoog. Daarom waren we op zoek naar een keuringsbedrijf. Hijsogen laten keuren door EKH.

Professionele keuring laten doen bij onze hijsogen

We hadden echt een professioneel bedrijf nodig die op de goede manier onze hijsogen kon laten keuren. Als deze uiteindelijk goedgekeurd waren, krijgen we een certificaat met daarin de bevestiging voor een aantal jaar dat we met de hijsogen verder mogen. Maar dat papiertje mogen alleen specifieke bedrijven geven. Daarom moesten we goed zoeken naar goede bedrijven. Uiteindelijk na een tijdje zoeken, kwamen we bij de website van EKH terecht. Daar hadden ze het keurmerk om onze hijsogen officieel goed te keuren. Toen we dat wisten, gingen we meteen een afspraak plannen zodat ze bij ons langs konden komen. Ze waren erg flexibel met hun planningen en daarom konden we snel bij hen terecht. Binnen twee weken zouden ze langskomen om eindelijk de keuring te doen.

Goedgekeurd

Een week voordat de keuring plaats zou vinden, kregen we een mailtje met daarbij een heel stappenplan van hoe het allemaal in zijn werking zou gaan. Dit vonden we erg fijn om te weten zodat we ons ook goed konden voorbereiden op de mensen die zouden komen. Tijdens het bezoek van de medewerkers van EKH, hebben we ze eerst een kopje koffie gegeven en wat vertelt over het bedrijf. Ze waren erg vriendelijk maar ook serieus in het checken van de hijsogen. Na een tijdje wachten hadden ze alles gecontroleerd en waren we door de keuring heen gekomen. 

Bezoek de website

Wilt u ook binnenkort een keuring laten doen door professionals? Of wilt u de andere diensten van EKH bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over hun aanbod.