Technologie Management
Image default
Aanbiedingen

Spuitgieterij SPF

Bij Spuitgieterij SPF hebben wij een maatwerk plastic product laten spuitgieten. En daar zijn wij heel erg tevreden over! De kwaliteit is heel erg goed. En de communicatie met hen was zeer prettig. Daarom bevelen wij hen dan ook van harte aan. In dit artikelen vertellen wij meer over de samenwerking met SPF.

 

Product laten spuitgieten

 

De reden dat wij op zoek waren naar een spuitgieterij, was omdat we een product willen laten spuitgieten. Wij leveren namelijk zeer complexe machines. En kunnen daarvan erg veel zelf ontwikkelen. Maar helaas niet alles. Zodoende hadden wij de hulp nodig van een spuitgieter. Zij kunnen alles op maat voor ons maken. Echter hadden wij daar nog helemaal geen contact mee. En ook nog geen aanbevelingen over gehoord. Zodoende zijn we op het internet gaan zoeken. Toen kwamen wij al snel SPF tegen. Daar lazen wij op de website dat zij niet alleen het ontworpen product spuitgieten. Maar ook helpen in de voorbereidingsfase. Zoals het ontwerpen ervan. Daarom hebben wij hen opgebeld en een afspraak ingepland.

 

SPF

 

Bij SPF aangekomen werden wij hartelijk ontvangen. De afspraak was met een ontwerper en de leidinggevende van SPF. Samen met de ontwerper hebben wij besproken van wat wij willen en hoe wij dat in werkelijkheid kunnen krijgen. Van wat ook realistisch is en in de praktijk haalbaar. Vervolgens zijn we begonnen met het ontwerpen van het maatwerk stukje voor onze machine. Hier is iets fantastisch uitgekomen! En dit bleek ook redelijk gemakkelijk te spuitgieten. Vervolgens is de productie daarvan gestart. En het eindresultaat was echt heel erg goed. Ook de kwaliteit was uitstekend. Daarom kunnen wij SPF van harte aanbevelen. Niet alleen vanwege het spuitgieten zelf. Maar ook de service en communicatie er omheen.

 

Wanneer jij meer informatie wilt over de spuitgieterij SPF, dan kun je naar www.spf.nl gaan.