Technologie Management
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundigen ADXpert

Bij ADXpert heb ik de arbeidsdeskundigen gevonden waar ik naar zocht! Ik wil namelijk graag een arbeidsdeskundig onderzoek laten maken. Dit voor een medewerker in mijn bedrijf. Ik ben al vele jaren ondernemer, van een almaar groeiend bedrijf. Zodoende dat ik steeds meer werknemers heb. Gelukkig functioneren zij echt heel erg naar behoren! Maar eentje minder. En daarvoor wil ik graag zo’n arbeidsdeskundig onderzoek voor laten opstellen. Dan kan er gekeken worden naar of dat hij bij mij in dienst moet blijven of niet. En zo ja, of dat dat dan in dezelfde rol is of met een andere functie.

Mijn werknemer

Helaas functioneert mijn werknemer dus niet zoals ik dat wil. Hier heb ik al vele gesprekken met hem over gehad. Maar zonder succes. Zodoende wil ik graag een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitzoeken om te kijken naar de mogelijkheden van hoe nu verder. Dit is ook namens het UWV verplicht. Maar ik heb hier nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een arbeidsdeskundige. Die vond ik al gauw in de naam van ADXpert.

Vervolgens heb ik contact met hen opgenomen en mijn verhaal gedaan. Zij begrepen dit en stemden ermee in dat het goed leek om een afspraak in te plannen. Dan gaan ze zowel een gesprek aan met de desbetreffende medewerker, met mij en met zijn drieën. Vervolgens moet er vijf dagen later een arbeidsdeskundig onderzoek liggen wat heel erg veel duidelijk maakt.

Ons arbeidsdeskundig onderzoek

En dat bleek ook het geval te zijn! De gesprekken waren heel erg goed naar mijn mening. En ik vond dat de arbeidsdeskundigen van ADXpert heel erg veel kennis van zaken hadden. Als conclusie is eruit gekomen dat wij afscheid gaan nemen van de werknemer. Ook omdat er dus geen juiste andere optie is binnen het bedrijf.

Voor meer info volg de link :