Technologie Management
Image default
Electronica en Computers

Uw cleanroom laten reinigen

Uw cleanroom laten reinigen

De ISO 14644-1 wordt niet alleen voor cleanrooms zoals operatiekamers gebruikt, maar ook voor datacenters en serverruimtes. Het is dus zeer belangrijk dat ook uw datacenter en werkplekapparatuur goed schoongemaakt worden zodat de ISO norm gehaald wordt en u minder ziekteverzuim heeft.

Wat is de ISO 14644-1?

Er bestaan verschillende ISO normen. De ISO norm die aangehouden wordt voor cleanrooms zoals operatiekamers, serverruimtes en datacenters is de ISO 14644-1 klasse 8. Dit is internationaal de juiste inschaling van een datacenter en ook uw datacenter moet daar aan voldoen. Het is dus belangrijk dat dit goed schoon gehouden wordt om er zeker van te zijn dat er niet genoeg stofdeeltjes in de apparatuur terechtkomt.

Werkplekapparatuur reiniging

Ook voor de werkplekapparatuur is deze ISO norm opgesteld. Als u deze apparatuur tijdig laat reinigen kunt u het ziekteverzuim binnen uw bedrijf terugdringen. U kunt bij werkplekapparatuur reiniging denken aan de reiniging van toetsenborden. Hiermee zorgt u voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uw werknemers.

Professionals

Het is voor de reiniging van uw cleanrooms en werkplekapparatuur aan te raden om een gespecialiseerd bedrijf in te huren. Wij van TH&P zijn specialist in het schoonmaken van cleanrooms, werkplekapparatuur en verzorgen ook uw kabelmanagement. Het schoonmaken van deze onderdelen is specialistisch werk en maakt dus geen onderdeel uit van het reguliere schoonmaakonderhoud. Wij houden altijd de juiste ISO norm aan.

Laat nu uw apparatuur reinigen!

Wilt u er zeker van zijn dat uw apparatuur voldoet aan de ISO norm ISO 14644-1? Laat dan zo snel mogelijk uw apparatuur reinigen door ons! Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur aan de eisen voldoen zodat uw werknemers op een gezonde en veilige plek hun werk kunnen uitvoeren. Neem gelijk contact met ons op voor de mogelijkheden en om een afspraak te maken voor het reinigen van uw apparatuur.

Voor meer info volg de link :