Technologie Management
Image default
Mode en Kleding

Waarom iedere vrouw een push up bh moet hebben

Waarom iedere vrouw een push up bh moet hebben

 

De push up bh, een bh die vaak ter discussie staat omdat hij in een negatief daglicht wordt gesteld. Ontzettend zonde als je het ons vraagt, want deze bh heeft je zoveel meer te bieden dan alleen het liften van je borsten. Dit imago heeft deze bh opgelopen doordat er ontzettend veel jonge meiden een aantal jaren geleden probeerden om door middel van het dragen van deze bh een maat of zelf twee groter te doen laten lijken. Uiteraard was die geen succes, want doordat de cups nauwelijks tot niet waren gevuld, was het effect niet zichtbaar. Erger nog, het leek juist een stuk kleiner. Doordat ze ook vaak een strak shirt droegen, gaf dit als effect dat de cups ging indeuken, met als gevolg dat het nog erger leek dan ze aanvankelijk dachten.

 

Beter pasvorm

 

Iedere vrouw die voor het eerst een elomi bikini draagt, moet hier ongetwijfeld ook even aan wennen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor het dragen van een push up bh. Je hebt namelijk het idee dat je borsten er uit worden gedrukt, terwijl dit niet het geval is. Ze kunnen immers geen kant op, want door de zwaartekracht willen ze altijd omlaag. Toch is het direct zichtbaar in je de kleding wanneer je kiest voor een bh met push up, de reden is dat de cups een mooiere rondere vorm hebben, waardoor je kleding hier doorgaans ook een stuk mooier overheen valt.

 

Extra ondersteuning

 

De voornaamste reden waarom het is aan te raden om een push up bh te dragen, is door de extra ondersteuning welke het biedt. Net als dat een anita care bh dat doet, doet een push up bh dit ook. Weliswaar in een stuk mindere mate, maar het kan wel een flink verschil maken wanneer je een normale bh draagt of kiest voor een bh met push up. Kortom, zeker het proberen waard dus! Vooral bij een grotere cupmaat, is het verstandig te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Je kunt immers toch niet meer dan één bh tegelijk dragen, dus waarom zou je er een stuk of 10 in de kast hebben liggen. 

 

Voedings bh met push up

 

Geef je borstvoeding, dan is het handig te kiezen voor een meegroei bh, ook wel voedingsbh genoemd. Deze bh’s zijn extra flexibel en kunnen aan beide cup eenvoudig worden losgeklikt. Zo kun jij je kleintje dus op ieder gewenst moment eten geven zonder dat je hiervoor jezelf hoeft te ontdoen van je hele bh.