Technologie Management
Image default
Dienstverlening

Geef het interieur een flinke update

Heeft u al een keer goed gekeken naar de kleur van de muren in uw interieur? De kans is namelijk erg groot dat deze hoog nodig toe zijn aan een goede metamorfose. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de kleur u toch niet helemaal aanspreekt. Omdat er iemand rookt in uw huishouden zijn de witte muren in de loop van de tijd verkleurd. Of een muur waar veel daglicht op schijnt heeft zijn natuurlijke kleur verloren. Geef het interieur een flinke update door een bezoek te brengen aan de schilderswinkel van Stek Schilderwerken.

 

Kies uit een breed aanbod aan verf of behang

Of u nu op zoek bent naar een pot verf of naar een rol behang, in beide gevallen bent u bij de schilderswinkel altijd aan het juiste adres. Hierdoor geeft u iedere ruimte in huis binnen no-time een andere uitstraling. Ideaal als u graag een tijdloze look geeft aan de woonkamer. Of juist het kleinste kamertje van het huis in een trendy en nieuw jasje steekt. Welke ruimte in huis wilt u graag goed onder handen gaan nemen met de producten uit het veelzijdige aanbod van Stek Schilderwerken?

 

Ook voor de mooiste raamdecoratie in huis

Met verf en behang in het interieur kunt al voor een erg groot deel de sfeer bepalen die uw woning uit moet stralen. Maar heeft u ook al eens een keer goed nagedacht over de raamdecoratie? Niet alleen vergroot het nog beter de sfeer, het draagt ook voor een erg groot deel bij aan de juiste akoestiek. Daarom heeft u bij de specialist de keuze uit onder meer plooigordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijn, plissé en dupli, horizontale jaloezie, verticale jaloezie en vlinder jaloezie. Naar wat voor soort stijl gaat uw voorkeur uit?