Technologie Management
Image default
Vervoer en transport

De bagage koerier voor jou.

Snel bagage opsturen heeft jarenlange ervaring op het gebied van logistiek. Uw bagage komt snel en veilig op uw bestemmingen aan en uw reistijd wordt vele malen korter. U vermijd lange wachtrijen, u hoeft niet met koffers op pad én u bespaart ook nog eens op uw reiskosten.U reist sneller en kunt ook nog eens besparen op overige kosten. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een kleinere auto. Dit is super handig en veilig om lekker op die manier op reis te mogen gaan. We zijn aansprakelijk voor uw bagage en u kunt voor de rest zonder zorgen verder van uw reis genieten. Hoe heerlijk en ontspannen zal dat niet zijn dan? Het is toch super om minder uit te moeten geven?

De luxe van comfortabel reizen.

Reizen zonder bagage levert vele voordelen op! Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Schakel ons maar gerust in. U geeft aan wanneer u de bagage op de gewenste bestemming wilt hebben. Wij laten u weten wanneer wij de bagage bij u thuis op komen halen om op de gewenste datum af te kunnen leveren. Voor de retourreis geldt precies hetzelfde u laat ons weten wanneer u vertrekt en wij zorgen voor de bagage. Uiteraard worden uw koffers snel weer bij u thuis afgeleverd.

Neemt u spoedig contact op.

Selecteer uw bestemming, geef aan wanneer u vertrekt, wat wilt u meenemen zoals uw koffers, golftas, surfplank, ski’s, snowboard of fiets, vul het gewicht in, vul uw volledige gegevens en het afleveradres in. Check nog één keer of alles klopt! Klik op bestellen. U zult vervolgens een bevestiging in uw mailbox ontvangen, volg de hierin omschreven instructies op. Pas na betaling is de order definitief. Het is mooi en handig om lekker op die manier op reis te gaan. U kunt een bezoekje brengen aan onze website en krijgt u alle nodige informatie. Uiteraard zal er eerst betaald moeten worden voor de opdrachten uitgevoerd worden. Houdt u daar rekening mee.