Technologie Management
Image default
Bedrijven

Maak gebruik van een eenvoudig uren registratiesysteem met Werktijden.nl

MAAK GEBRUIK VAN EEN EENVOUDIGE REGISTRATIEMETHODE

Tijdschrijvers willen op een snelle en gemakkelijke manier tijd kunnen schrijven over hun activiteiten. Het administreren van gewerkte uren kan een tijdrovende taak worden, tenzij er goede software is die het proces kan vergemakkelijken. Als je je uren op een ouderwetse manier moet indelen, dan kan je enthousiasme hierdoor snel afnemen. Er zijn bedrijven die nog gebruik maken van notities en Excel als tijdregistratie methode. Hier is natuurlijk niets mis mee, maar het kost wel veel tijd en energie. Steeds weer moet je bedenken welk project, opdrachtgever, activiteit ik me moet inschrijven? Kies een methode die je direct inzicht geeft bij het registreren en de tijd die je hieraan kwijt bent moet verminderen. Onze voorkeur gaat uit naar digitaal omdat dit geautomatiseerd kan worden.

STROOMLIJNEN DE WERKPROCESSEN BINNEN UW ORGANISATIE

Het is erg belangrijk om uw werkproces te stroomlijnen met een bedrijfsrooster, omdat dit u veel tijd kan besparen. Hierdoor kunt u meer tijd besteden aan andere activiteiten. Als er activiteiten zijn die u elke dag uitvoert, zorg er dan voor dat u een standaard sjabloon maakt om tijd te winnen. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit van dit sjabloon niet aan de hoogste normen zou moeten voldoen en aan de verwachtingen van de organisatie zou moeten voldoen. Tijd is immers kostbaar en u wilt de gewonnen tijd zo goed mogelijk besteden om mooie resultaten te behalen. Als je naar je agenda van de afgelopen week kijkt, welke activiteiten kosten dan veel tijd? Wat kan er volgende week verbeterd worden?

BESCHIKBAARHEID VERSUS EFFICIËNTIE

We leven in een tijd waarin er altijd een beschikbaar moet zijn, maar is dit niet iets dat we onszelf voorschrijven? Het is niet verkeerd om een ​​moment te creëren waarin je niet vatbaar bent voor de buitenwereld. Sommige activiteiten zijn immers niet geschikt voor onderbreking en vereisen constante focus. Creëer een rustig moment, waardoor je non-stop aan een specifiek project kunt werken, zonder afgeleid te worden door de telefoon en je inbox. U bent tenslotte de kapitein van het schip en bepaalt welke route u het beste kunt varen. Uiteindelijk zal de cliënt dankbaar zijn omdat uw tijd en energie goed is gebruikt om zijn/haar vraag te beantwoorden. Zorg ervoor dat je een moment van rust inbouwt, al je werk afrondt en je bezigheden registreert.

VOORKOMEN VAN UITSTEL

Er zullen altijd obstakels opduiken onderweg, maar hoe zorg je ervoor dat je niet te veel tijd verliest? Het uitstellen van het werk, zorgt voor veel tijdverlies. Waarom stel je een bepaald project uit? Mist u stukjes informatie of weet u niet wat de juiste weg is? Zorg ervoor dat u het probleem opmerkt en aanpakt.

UURREGISTRATIE AUTOMATISCH BIJHOUDEN

Zou het niet geweldig zijn om een ​​systeem te hebben dat urenregistratie en dit proces ook automatiseert? Medewerkers die dit handmatig doen en overzicht moeten creëren, verliezen veel tijd. Via een geautomatiseerd systeem zie je hoeveel tijd er nodig was voor een bepaald project, wie er aan het project werkten en welke taken zijn uitgevoerd. Het mooie hiervan is dat je precies weet wat er nog moet gebeuren en wanneer je moet ingrijpen.

 

https://www.technologie-management.nl/gebruikmaken-van-een-eenvoudig-registratiesysteem