Technologie Management
Image default
Dienstverlening

Mijn eerste jaar boek kopen

Ieder kindje is ontzettend uniek en bijzonder. In zijn of haar eerste levensjaar maakt het al ontzettend veel mee. Allereerst is er natuurlijk de geboorte, de eerste kennismaking met de kleine. Daarna volgen in rap tempo allerlei ontwikkelingen. Van de eerste ontmoetingen met dierbaren, zoals een opa, oma, oom of tante, tot de eerste fruithapjes, eerste vakantie en natuurlijk de eerste stapjes.

Om ervoor te zorgen dat je deze prachtige momenten nooit vergeet is een mijn eerste jaar boek een perfect idee. Hierin kun je niet alleen de allerleukste anekdotes kwijt over je kindje, maar is ook nog eens ruim voldoende plaats voor tal van schitterende foto’s. Wanneer je kleintje straks groot is, zal hij of zij het boek er graag weer eens bij pakken. Jouw liefdevolle woorden over hem of haar zullen je kind voor altijd bijblijven. Voor nu en in de toekomst is het invulboek Mijn eerste jaar een prachtig geschenk.

 

Voor je eigen kindje of als cadeau

Je kunt het invulboek voor je eigen baby kopen en vullen met de mooiste inhoud. Daarnaast is het mijn eerste jaar boek ook een perfect cadeau voor een zwangere vriendin of zus. Kies uit verschillende ontwerpen en kleuren het meest geschikte exemplaar. Zo kun je onder meer kiezen voor een invulboek voor een zoon, invulboek voor een dochter of een genderneutraal invulboek voor de baby. Er is dus voor ieder wat wils! Alle invulboeken zijn voorzien van een stevige kaft, handige ringband en hoge kwaliteit papier. Zo kun je de pagina’s eenvoudig omslaan zonder dat het boek beschadigt. Voor nog meer plezier bij het invullen kun je gebruikmaken van de vrolijke stickers.

Hiermee geef je een foto of verhaal net een beetje extra en kun je je creativiteit volop kwijt. Geef je het invulboek cadeau, bijvoorbeeld tijdens een babyshower of als kraampresentje? Denk dan zeker ook aan bijpassende mijlpaalkaarten. Deze zijn superleuk om samen met de baby op de foto te zetten en laten precies zien hoever het kindje in zijn of haar ontwikkeling is.