Technologie Management
Image default
Management

Small retail business ideas

 

Bent u op zoek naar de beste detailhandelszaak om te beginnen?

 

Er zijn tal van detailhandel ideeën die u kunt beginnen met een budget en een succesvolle lijn van het bedrijfsleven op te bouwen.

 

We hebben een lijst samengesteld van de meest winstgevende retail business ideeën die u vandaag kunt beginnen.

 

Hier zijn ze:

 

1. Begin een kantoorboekhandel ($ 15,6K/maand)

Een briefpapier bedrijf verkoopt briefpapier producten zoals papierwaren, notebooks, wenskaarten en enveloppen.

 

Het beste deel over het starten van een briefpapier bedrijf is dat het relatief eenvoudig en goedkoop om te beginnen.

 

Aangezien er zo veel verschillende soorten producten beschikbaar zijn in deze industrie, zijn er eindeloze mogelijkheden voor creativiteit, maatwerk, en uitbreiding.

 

Je kunt zelfs klein beginnen door je producten op Etsy of eBay te verkopen voordat je een echte winkel opent.

 

2. Start een oogmaskers winkel

Het oogmasker is een eenvoudig accessoire dat licht tegenhoudt en de slaap verbetert. De wereldwijde markt voor maskers zal naar verwachting 18,6 miljoen dollar bereiken in de komende paar jaar.

 

Als u graag mensen helpt om beter te slapen, dan is het starten van een oogmaskers zaak misschien de perfecte zakelijke opportuniteit voor u.

 

Een zaak in oogmaskers is een relatief laagdrempelige onderneming die niet veel investeringen vooraf vergt. U kunt beginnen met het maken van uw eigen oogmaskers of ze in bulk kopen bij groothandelaars en ze vervolgens verkopen aan klanten via sociale media zoals Facebook of Instagram.

 

3. Begin een auto-onderdelenwinkel

Als u een detailhandelsbedrijf in de auto-industrie wilt beginnen, overweeg dan een auto-onderdelenbedrijf.

 

De auto-onderdelen business is een van de meest succesvolle bedrijven in de wereld. Er zijn veel auto-onderdelen bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, en het Verenigd Koninkrijk, waar de meeste worden gerund in deeltijd.

 

Hieronder vindt u de stappen voor het starten van een auto-onderdelenzaak.

 

Kies een locatie

Doe uw marktonderzoek

Zorg voor alle vergunningen en licenties

Open een bankrekening voor zakelijke transacties

 

4. Start een bedrijf in gepersonaliseerde geschenken ($118K/maand)

Gepersonaliseerde geschenken zijn een geweldig idee voor het vieren van belangrijke data, vreugdevolle gelegenheden en gedenkwaardige momenten. De gepersonaliseerde geschenken omvatten fotolijsten, sleutelhangers, tot groepsgeschenken.

 

Een gepersonaliseerde geschenken bedrijf is een low-capital idee, omdat je niet nodig een fysieke winkel of kantoorruimte om het bedrijf te starten. Bovendien kan je er zoveel tijd in steken als je zelf wil, wat betekent dat je de zaak als een bijverdienste kan runnen.

 

5. Start een dierenwinkel ($610K/maand)

Dierenwinkels zijn detailhandelszaken die dieren en dierenbenodigdheden verkopen. Ze zijn een toonaangevende industriecategorie met een omzet van ongeveer $ 4,5B Amerikaanse dollar en een positieve omzetgroei van 2,7%.

 

U kunt het opzetten van een dierenwinkel in vele plaatsen, zoals supermarkten, winkelcentra, of dierenbenodigdheden winkels.

 

Het eerste wat je moet doen is een locatie vinden voor je winkel. Een goede plaats zou een gebied met veel woongebouwen, scholen, en hogescholen, omdat dit geeft je toegang tot een veel klanten. Het zou helpen als u ook op zoek naar een locatie in de buurt van het openbaar vervoer als het gemakkelijker zal maken voor mensen om te komen en uw winkel te bezoeken.

 

6. Start een parfumeriebedrijf

Een parfumbedrijf creëert en verkoopt producten die gemaakt zijn van verschillende ingrediënten, zoals oliën en extracten, die samen worden gemengd om een aangename geur te produceren.

 

En parfums zijn geen klein bedrijf: de industrie zal naar verwachting meer dan $40B bereiken in de komende paar jaar.

 

Er zijn een paar manieren om te beginnen met het maken van je eigen parfum. Je kunt beginnen met het kiezen van de ingrediënten die je wilt gebruiken, en dan recepten vinden die voor die ingrediënten werken. Of je kunt beginnen met een geur die je al lekker vindt en die zo goed mogelijk proberen na te maken met natuurlijke ingrediënten.

 

7. Start een elektronicawinkel ($4K/maand)

Een elektronicawinkel verkoopt alle elektronica, van smartphones tot televisies, laptops, koelkasten en andere huishoudelijke apparaten. Met de technologische vooruitgang in het afgelopen decennium wordt verwacht dat de elektronicasector de komende vijf jaar met 5,6 procent zal groeien.

 

Om een elektronicawinkel te beginnen, onderzoek en vind de juiste locatie voor uw winkel, registreer dan uw bedrijf op het niveau van de staat om het belastingnummer te krijgen.

 

Dan, onderzoek uw concurrentie, die online winkels en de lokale elektronicawinkel in uw omgeving omvat. U moet onderzoeken wat ze verkopen en zich richten op de producten die u kunt leveren tegen een betere prijs dan de concurrentie.

 

8. Start een foodtruck ($125K/maand)

Foodtrucks zijn een zeer winstgevend bedrijf dat klanten een verscheidenheid aan maaltijdopties biedt vanuit een mobiele truck. Deze opereert in principe binnen een groot voertuig uitgerust met keuken en voedingsmiddelen.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/pagination/18.html

 

https://www.newbusinessmanagement.com/