Technologie Management
Image default
Gezondheid

Voor wie is assertiviteitstraining geschikt?

Wij bieden een assertiviteitstraining aan voor mensen die meer zelfvertrouwen nodig hebben. Heb jij wel zelfvertrouwen, maar net niet genoeg om die ene presentatie te geven? Dan is deze training ook iets voor jou! Jong, oud, werknemer of directeur iedereen is bij ons welkom. De mix van verschillende beroepsgroepen maken onze trainingen interessant. Vaak denkt iedereen bij een directeur dat hij blaakt van het zelfvertrouwen, maar dit is niet altijd zo. In groepsverband werken wij aan iedereen zijn zelfvertrouwen en zelfkennis. Op zo een dag wordt ook veel gelachen, dus wees zeker niet bang om je aan te melden.

De training

In onze assertiviteitstraining staat persoonlijke aandacht centraal. Door de ervaring die onze cursusleiders hebben weten zij al snel de kern van het probleem te achterhalen. Door het probleem aan te pakken, willen wij dat uw, uw zelfvertrouwen terugkrijgt. Persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden die kunt inzetten in het normale leven en op uw werk ontwikkelt u in onze training. Wij focussen ons op het probleem en geven hierdoor uw een positieve kijk op wat u wel kan. Het leren omgaan met lichaamstaal is een onderwerp dat aan bod komt en dat wij ook als een zeer belangrijk punt van deze training zien.

Resultaat

Na onze training durft u weer voor u zelf op te komen en bent u zich weer bewust van uw eigen talenten en ambities. De oorzaak van uw probleem is bekend en u weet ook wat te doen wanneer dit weer optreedt. Na de training heeft u weer een eigen mening en kunt deze ook uiten. In plaats van de stille muis tijdens gesprekken, heeft u weer zin om deel te nemen aan verschillende gesprekken en zelf een gesprek te beginnen. U wilt al jaren hogerop in het bedrijf dat uw werkt, maar u heeft geen idee hoe? Na deze cursus weet u welke stappen u moet nemen en hoe u deze neemt.