Technologie Management
Image default
Internet

Alle informatie over Ziggo webmail

Ziggo Mail is een online startpagina waar je je e-mails en persoonlijke bestanden kunt opslaan. Op elk moment van de dag, waar je ook mag zijn, kan je deze bestanden beheren, raadplegen en versturen. Daarnaast beschik je dankzij de Ziggo webmail over een centrale inbox waar je alle e-mails kunt ontvangen en vesturen van al je e-mail accounts. Ook ontvang je een overzicht over alle sociale netwerken waar je een account hebt, denk maar aan Facebook en Twitter.

De bedoeling van de Ziggo webmail is dat je niet meer apart hoeft in te loggen op al je e-mail accounts en sociale media accounts. Als internetklant kan je maximaal 6 accounts voor een Ziggo webmail hebben. Elk account beschikt over 5 GB online opslag voor je e-mails en 10 GB opslag voor je andere bestanden. Binnen Ziggo Mail kan je ook een eigen agenda en adresboek bijhouden. Deze persoonlijke gegevens worden bewaard in een veilige omgeving.

Met je computer, smartphone of tablet heb je altijd en overal toegang tot deze agenda en adresboek. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen met je bestaande e-mailadres en wachtwoord. Wil je niet altijd weer inloggen, dan kan je het automatisch afmelden uitschakelen en aangemeld blijven aanvinken tijdens het inloggen. Op die manier hoef je nooit meer in te loggen en ben je altijd beschikbaar. Ervaar je een probleem met je Ziggo webmail of zijn er storingen, neem dan contact op met de klantendienst die je verder helpt.

Voor meer info volg de link :