Technologie Management
Image default
Auto’s en Motoren

Gelijk Geslaagd laat jou met gemak slagen voor je scooter theorie

Binnen twee dagen je scootertheorie halen, kan dat? Dat kan zeker, samen met Gelijk Geslaagd! Hoe? Met de uitstekende theoriecursus scooter. Met behulp van onze cursus haal jij het CBR scooter theorie examen met gemak. Voor je het weet rijd jij de stad of de buurt rond op je mooie scooter.

Twee dagen, dat is voor ons voldoende om jou alle scooter theorie aan te leren. Dit doen we op zondag en op maandag. Op zondag besteden we van 12.00 tot 18.00 aan de theorie. Alles wat je moet weten leer je van ons. Onzinnige theorie leren we je niet aan. Je leert precies dat waar vragen over komen en wat belangrijk is om te kennen. Na deze dag heb jij de theorie uitstekend in je koppie zitten. Op naar huis. Eet goed, relax nog even wat en ga op tijd naar bed. Want de volgende ochtend willen we je graag om 07.00 alweer zien. Zorg dat je goed bent uitgerust, dit is namelijk de dag van het examen! Twee uurtjes herhalen we de theorie, om 09.00 zijn we hiermee klaar. We nemen de moeilijkste dingen nog even rustig met je door, herhalen de ezelsbruggetjes die je van ons hebt geleerd en reiken je nog de laatste tips toe. Ook is dit het moment om nog vragen te stellen, als je die hebt.

Samen met ons ga je vervolgens naar het CBR. Het CBR ligt meestal dichtbij één van onze trainingscentra, vaak kunnen we hier dus gewoon lopend heen. Wanneer de afstand toch te groot is om te lopen zorgen wij uiteraard voor vervoer naar het CBR. Na het examen brengen we je ook weer terug naar het trainingscentrum. Blijf rustig tijdens je examen, denk aan wat de docent jou allemaal geleerd heeft en dan gaat het zeker weten goed komen. Alvast gefeliciteerd met je behaalde theorie certificaat!

Ook eendaagse cursussen

Je kan bij Gelijk Geslaagd ook de dagcursus auto theorie of de dagcursus motor theorie komen volgen. Je leest het goed, bij deze cursussen ben je inderdaad binnen 1 dagje klaar! Geslaagd en wel.

Meer weten of je inschrijven voor een cursus? Breng even een bezoekje aan onze website, hier vind je alle benodigde informatie en kan je je inschrijven.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/