Technologie Management
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group voor diepvriesopslag én -vervoer

Op het gebied van koeltransport is Frigo Group een betrouwbare partner. Het bedrijf is in 1973 ontstaan en heeft in de loop der jaren een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. De twee vrieshuizen in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg worden 24/7 365 dagen in het jaar gebruikt. Er kunnen allerhande artikelen worden opgeslagen. Van fruit tot ijs, van brood tot vlees en van vis tot groente.

Transport van uw koel- en vriesproducten

Naast opslag kan Frigo Group ook het vervoer voor u regelen. Er zijn moderne trucks beschikbaar die uw voorraad op ieder gewenst moment van A naar B kunnen brengen. Ligt B in het buitenland? Geen enkele probleem! Hygiëne, efficiency en snelheid hebben alle medewerkers van Frigo hoog in het vaandel. Iedereen is ook volledig op de hoogte van de geldende regels en normen op het gebied van veiligheid. Frigo Group is ISO 22000- en HACCP- gecertificeerd. Tot de huidige klanten behoren zowel bekende multinationals als iets minder bekende MKB-namen.

Ruimte huren voor vriesopslag

U wilt vriesopslag huren en zoekt een bedrijf dat daar bedreven in is? Frigo is de compagnon die u zoekt. De Frigo vrieshuizen zijn voorzien van moderne vriestunnels en er is volcontinu camerabewaking. Dagelijks worden grote hoeveelheden verse producten vervoerd en opgeslagen. Afkomstig van onder meer aardappelgroothandels, importeurs van vlees en pluimvee, fruit- en vishandelaren, brood-, banket-, maaltijd- en toetjesfabrikanten. Ompakken, inpakken, grote partijen voorzien van stickers: ook dat kan Frigo Group voor u regelen.

Duurzaamheid heeft prioriteit bij Frigo. Zo wordt al jaren in een energiezuinige machinekamer gewerkt. De afvalstromen worden op een slimme manier gescheiden. Als u meer wilt weten, kunt u via mail of telefoon contact opnemen. Hierbij de contactgegevens van

Frigo Group: -IJweg 1635 2151 MR Nieuw-Vennep

Tel. +31 252 419 017

E-mail: margreetvanelderen @ frigogroup .com

 

-De Immenhorst 9 7041 KE ‘s-Heerenberg (NL)

Tel. +31 314 66 51 25

E-mail: henkvanveen @ frigogroup. Com

 

-Poppenbouwing 24 4191NZ Geldermalsen

Tel. +31 850 440 680

E-mail: margreetvanelderen @ frigogroup. com.

https://www.frigogroup.com/wp-content/uploads/2017/04/logo.png

Voor meer info volg de link : https://www.frigogroup.com/nl