Technologie Management
Image default
Vervoer en transport

Kies voor gemak

Kies voor gemak met taxi

Instappen in een nette luxe taxi, op elk gewenst tijdstip, in elke gewenste plaats tegen een lage voordelige prijs. Dit is wat wij jou aanbieden en dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Jij wil betrouwbaar en veilig van A naar B gebracht worden, en niet te veel betalen. Dit snappen wij, daarom kan jij hier op deze website snel en gemakkelijk jouw gewenste taxirit invoeren en zien wat ons goedkope tarief is. Deze lage prijs kan je gelijk vastleggen door de taxi online te reserveren. Je kiest via deze weg voor gemak en luxe.

 

Luxe en betaalbaar Schipholvervoer

Van of naar Schiphol reizen was niet eerder zo fijn geregeld. Klik en bereken op onze website wat jouw tarief is. Het vliegveld is met een taxi gemakkelijk bereikbaar, en jouw reis begint of eindigt met de luxe van een chauffeur. Je hoeft de Schipholtaxi enkel te reserveren en bij aankomst in te stappen. De bestuurder doet de rest, en jij kan als passagier nog even je ogen dichtdoen of nog wat laatste dingen regelen. Geen gedoe met parkeren, geen gedoe met de route onderweg. Alles wordt voor je gedaan en jij voor de deur uitstappen. Gemakkelijker kan het volgens ons niet.

 

Taxi tarief staat vooraf vast

Als je zomaar instapt op Schiphol bij een taxistandplaats weet je bijna nooit vooraf wat de prijs zal zijn. Zeker indien de taxi met een zogenaamde taxi meter werkt. We raden iedereen eigenlijk af om een taxi met een meter te nemen. Je weet dan immers nooit wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Dit wordt ook wel ‘straattaxivervoer’ genoemd. Onze tarieven staan vast. Dit houdt in dat je nooit achteraf voor rare verrassingen komt te staan. De prijs waarvoor je reserveert is all inclusive.

 

Betalen van jouw Schipholtaxi

Bij ons is jouw voordelige prijs vooraf bekend. Dit bedrag kan jij met de taxi chauffeur afrekenen na afloop van de taxirit. Er zitten geen extra kosten aan verbonden. Betalen kan jij contant doen of met een creditcard (+5% bankkosten). Maar wil je liever vooraf betalen, dan mag dit ook. En bedrijven krijgen de mogelijkheid om hun taxiritten op factuur te laten zetten (+5% administratiekosten).

Voor meer info volg de link :